LA GRANJA 4 MET DE FEESTDAGEN  BIJ U THUIS ?

Voor kerstavond als Nieuwjaarsavond serveren we 2 AFHAAL menu's.  Een GASTRONOMISCHE  menu en een BISTRO menu. De keuze is aan u. 

Geef uw bestelling  VROEGTIJDIG door  via -sms : 0498288172 of mail : Lagranja4@yahoo.com.  Voor kerst en nieuwjaar Take away menu's  kan men reserveren tot 18 December. Wij vragen een voorschot van 35 euro per persoon te storten op rek. nummer : BE 50 6528 3136 1218 met vermelding : NAAM + KERSTAVOND TAKE AWAY OF NAAM + NIEUWJAARAVOND TAKE AWAY + soort menu : Gastronomisch of bistro menu. 

AFHAAL, menu GASTRONOMIE

KERST AVOND - NIEUWJAARSAVOND 

 Menu per persoon  GASTRONOMISCH menu 75 euro.

Cebo pata negra ham /  Brebis de Brakel kaas (Tapas schotel)

Eendenlever & kwartel / Opbrakel appel structuren, pruimbiet bereidingen, verjus, gefermenteerde druif

Bretoense coquilles (vers uit de schelp) & / bloemkool, hazelnoot, Kalamansi, limoenklaver, haringkaviaar 

Franse Kastanje pompoen  / minestrone, gouden enoki, parmezaan 

Noors rendier (top : zoals ree filet, zachte smaak )  / filet,  aardpeer, peterselie wortel, knolselder........

Opbrakel peer strucuren / Madagascar vanille,  amandel pana cotta, chocolade Valrhona

3 koffie mignardises / voor bij uw thuis 

 

AFHAAL, menu BISTRO

KERSTAVOND - NIEUWJAARSAVOND 

Minestrone / Franse kastanja pompoen, gouden enoki, parmezaan

Rode Spaanse gamba gepeld / Diabolique, verse groentjes

Rendier  (top) Hammetje & filet  / typsiche winter garnituur 

Opbrakel peer strucuren / Madagascar vanille,  amandel pana cotta, chocolade Valrhona

70 euro per persoon 

 

GERECHTEN EN TAPAS EINDEJAAR

CEBO, ham (pata negra),  & structuren Brakelse schapenkaas, gerookte vleestomaat compote  25 euro

ZALM / door ons gerookt, zwarte rijst crème, zeewier, lente ui,  Tomasu soja, mangodooier 25 euro

COQUILLES, Bretoens /  structuren, flan, bisque, carpaccio, gebakken, zandwortel, passierucht, flessenpompoen 30 euro

EENDENLEVER (SARLAT) / kwartel, pruimbiet structuren, Opbrakel appel, verjus 28 euro