Gastro tapas

Brebis de Brakel  /  bon bons & crème, pruim biet, Opbrakel appel compote, hazelnoot

Pata negra Bellota / Brakelse gerijpte schapenkaas, focaccia, Taggiasca-Kalamata olijven

Gillardeau oester parel /  passievrucht, gember, oesterblad, zwarte peper 

Platte Zeeuwse oester (00000) / clémentine ponzu,  kool, alg, daikon, wasabi cake 

Iberico Bellota lomo / "carpaccio" (lendestuk), waterkers-amandel 'pesto' 

Chorizo Magno Alejandro /  home made kroketjes & luxe charcuterie, aioli  

VG

Paling & ganzenlever / Opbrakel appel structuren, chioggia, roodloof, pruimbiet

Ganzenlever / klassieke terrine natuur en  crème brûlée van ganzenlever 

Dieppe coquille / carpaccio, wasabi cake, wasabi avocado crème, cashew, clémentine ponzu 

Wagyu & rode gamba  / carpaccio Wagyu kogel, aioli, amandel waterkers'pesto'

HG

Ossenhaas (rundfilet) uit de Vlaamse Ardennen  /  ganzenlever

Noordzeetong / Massaman kerrie, wilde rijst & King krab, butternut & sesam, beukenzwam & bimi 

Paling op onze wijze (tapas) /  4 paling gerechten + als HG  paling in 't groen 

Spieshert (Pyreneeën) /  mini pastinaak, Portjus, knolselder-koffie-Sherry, beukzwam

DESSERTS & NAGERECHTEN 

Opbrakel peer /  variaties, Chocolade puur, amandel

Dame blanche deluxe / ons vers vanille ijs (bourbon vanille), chocolade bereidingen

Brakelse pannenkoek / geflambeerd met Litomcello (streekproduct)