VG   

Wagyu, oester, wintertruffel / Grove tartaar (kogel), Grevelingen oester, witte AA asperge, oesterbladpesto, haringkaviaar-zure room, augurk, broodcroutons, gemarineerde rode ui

Ganzenlever Terrine home made volgens Sarlat traditie (Périgord) / rode ui compote, kimchi van Opbrakel peer, radicchio en pruimbiet, gelei Gluhwein, granaatappel kombucha vinaigrette  home made

Lijnzeebaars & vanille / gefermenteerde prei (crème), jonge prei,  algen tapenade, grijze garnalendashi met nori en zwarte rijstazijn, daikon, zeewierflakes, Oost Indische kers 

Pertuis asperge  / in Japanse groene thee gerookt, Schotse zalm tataki & tartaar, avocado en Japanse mosterd, zeewier madeleine, alg en daikon, crème van garnalendashi met nori en spinazie, tapenade zeewier  

Iberico 'kop' & langoustine /  huisberide kop van wang en tong, gebrande loungoustine, bloemkoolrijst en crème, bimi, romanesco cremeux, olie van Iberico chorizo

Iberico ham & Schapenkaas / (Bellota Isaac Martin & Brebis de Brakel ) tataar & poeder van zwarte  Taggia olijven, Cerignola olijven, Focaccia cracker met onze tuinkruiden

 

 

 

 

 

 

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel