TAPA  & share

Chorizo Iberico / charcuterie, gebak, marshmallow, kroket   25 euro

Kruiden macarons / Schotse zalm gegaard in grof zout, crème Brébis de Brakelkaas & flowerpower   20 euro

Wagyu kogel (Santa gertrudis farm) / carpaccio 2 share, vinaigrette van gefermenteerde look, mini prei 30 euro

Ganzenlever tapas /  'granité' van ganzenlever & rode ui + ganzenlever ganache & rode biet wafeltje 25 euro

 

VG 

Ganzenlever & wilde paling / rode ui & pruimbiet, Opbrakel appel espuma, krokante palinghuid   / 25 

Maldonado Bellota & kreeft  / avocado, groene asperges boerderij S. Longlune  / 30

Iberico 'kop'' / (pluma, wang, tong ) gepekelde groentjes, mosterdzaad,  sjalot, pickles espuma / 25

Wordt verwacht :

Gambero Rosso / carpaccio & gebakken,mini tomaatvarieteiten, granité van tomatenwater, burrata, Bloody Mary crèmeux, rots van tomatencake  

Vitello maar van lomo & Caballa / bloemkool structuren,  kappers, rilette van makreel, ansjovis serie Oro, chips van makreelhuid

'Hidden ceviche' / goudbrasem Royal, Chinese peterselie bloem, kokos, limoen, kefir, kiwi, rode ui

 

HG

Noordzeevis (lijnzeebaars) / bimi, crème van broccoli stengel, schaaldieren olie, Hollandaise van chorizo Iberico 

Rund filet pure Vlaamse Ardennen /  (hoeve slagerij Ronse), rode ui, zilverui, zomertruffel, Bordelaise saus

 

Desserts & Nagerecht

Dame blanche / Tahiti vanille ijs (home made) chocolade decorations van onze huispatisier 13 euro

Kaas / gerijpte kazen (kaasmeester De Bie)  16 euro 

Geflambeerde pannenkoek / Brakelse sinaasappel limoncello, sinaasappel kletskop, Grand Marnier mousse  14 euro

Verwen pannenkoek / Maison 7 euro 

Seizoen dessert / vd menu ( 2pers.) 15 euro

 

 

 

 

 

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel