INTRODUCTIE  MARKT MENU

euro 59  pp

Uitgebreide home made gastronomische hapjes,  amuses, fingerfood, bites, voorgerechtjes

Gastronomisch Hoofdgerecht

 2 Dessertjes

(niet op zaterdagavond )

 

'MONDAY SURPRISE DINNER'= 2 helft vd prijs

 69 euro voor de eerste persoon.  2 de persoon -MENU- aan helft van de prijs, 

 Elke maandag AVOND verwennen we onze gasten met een  surprise formule waarbij de 2 peroon de helft van de menu betaalt. 

 

LUNCH-BUSINESS  

45 euro pp.

 -4 tapa  gastro voorgerechten - HG - dessert.  Glas crémant de Limoux brut inbegrepen.  

- wijn arrangement : 8 euro per glas per gang (op uw ritme,  geen verplichting)

Op maandag & vrijdag tijdens de middag. Ook als het snel moet gaan.

 

LA GRANJA 4 MENU-LA DOUCE FRANSBEKE*

**De La Granja 4 menu is een populaire formule (meest genomen) reserveer daarom voldoende op voorhand. Deze menu is dezelfde als de La Douce Fransbeke menu zonder de gerechten met een * (sterretje)INTOLERANTIES....CONTACTEER ONS OP VOORHAND anders zijn we genoodzaakt  een supplement aan te rekenen. 69 euro pp

**De "La Douce Fransbeke menu"  + de extra  gerechten met een sterretje  *89 euro pp

--------------------------

Coupe Champagne / J. Dumangin, extra brut ** 

Amuses / bites, tapas, fingerfood, Appetizers......welkom

Ganzenlever / Tartelette -  Ferrero - "donut"

Zeven anjers - zeven rozen  / bloembereidingen, structuren........

Olijf / crèmeux, poeder, flakes met  ansjovis, trostomaat compote 

Lijnzeebaars & scheermes /  Bergamot,  ponzu, spitskool 

Langoustine Bretoens  / carpaccio, poeder, bon bon, zwarte limoen * 

Langoustine Bretoens /  gebakken, mini venkel, schaaldierjus, schaaldier Hollandaise, zeevenkel *

Dieppe coquille / aardpeer, kroepoek vd koraal, hazelnoot, waterkers, buikspek 

Gillardeau oester / koolrabi open ravioli, limoen, kokomroom *

*Lokaal hertenkalf /  filetgebraad, pastinaak, ganzenlever, karkassenjus & oude Port

Kazen / Gerijpte kazen : kaasmeester De Bie (suppl. )

Brakelrum /  bon bon, exotische structuren

Opbrakel appel / pana cotta, verveine

** not included in the menu

 

VALENTIJN MENU '22

Coupe Champagne J. Dumangin Extra brut **

Welkom hapjes / amuses, tapa, fingerfood, snacks, bites...........

Kreeft structuren /  bonbon, poeder, "salade", cake  

'Fake' olijf /  trostomaat, ansjovis, olijven poeder

Dorade & Gillardeau oester /  geitenkaas Chavignol, jalapeno, Granny Smith, haringkaviaar, zeebanaan

----------

Lijnzeebaars  / huisbereide ponzu, bergamo, spitskool, scheermestartaar

Sint Jacobsoester uit Cancale / passievrucht, duindoornbes, butternutmerg, yuzu kocho, yuzu parels

Skrei / schaaldieren Hollandaise & jus, venkel, zeevenkel, dragon

Landes parelhoen / eendenlever,  beukenzwam tapenade, crème de volaille saus & wintertruffel 

----------

Brakelrum  bon bon / kokos espuma, gedroogde & gegrilde ananas

Opbrakel appel bereidingen / structuren & Calvados XO

Lippenstift & Frisco mini oreo

-----

79 euro pp - geen kredietkaarten voor deze promo menu

Aangepaste kwaliteitwijen volgens uw ritme  : 8 euro per glas

** not included in the menu

 

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel