MasterSNACK, tapa, fingerfood, amuses.......

Ferrero Rocher  ganzenlever /  hazelnoot, amandel, cacao boter, "zilverpapier"

Brebis de Brakel /  Ruby bon bons - rode biet - schapenkaas crèmeux - Port - slangenradijs bloem 

 Zuid Franse Olijven / krokante maistortilla - Vermouth olijven bon bon - Cevenne ui - basilicum

Patata Bravas 'nieuwe stijl' (krokant aardappel) /kabeljauwlever mayonaise - scheermes - aioli  

Maldonado Iberico (pata negra) / charcuterie & chips, gazpacho crème zebratomaat 

Wafeltje pruimbiet / mini eendenlever 'donut'  - Oosterschelde paling - sjalot parel

Gillardeau oester / kiwi - koko -kefir - yuzu

Flower power /

ice tea van zonnebloemen, vlierbloemen...... + anjer macaron, rozengel 

Voorgerechten

under construction

Hoofdgerechten

under construction 

Desserts & Nagerecht

Dame blanche / Tahiti vanille ijs (home made), chocolade decorations van onze huispatisier 13 euro

Kaas / gerijpte kazen (kaasmeester De Bie)  16 euro 

Geflambeerde pannenkoek / Brakelse sinaasappel limoncello  14 euro

Verwen pannenkoek Maison / suikers, seizoen fruit, slagroom  7 euro 

Seizoen dessert / vd menu ( 2pers.) 12 euro

Rustiek Opbrakel appel ijs (naar een recept van J. Roca) 15 euro

 

MARKT MENU 

euro 55 pp- Uitgebreide hapjes,  tapa,  amuses, fingerfood, bites  + Hg + dessert 

(niet op zaterdagavond )

 

'MONDAY SURPRISE DINNER'= 2 helft vd prijs

Per koppel : 65 euro voor de eerste persoon.  2 de persoon -MENU- aan helft van de prijs, ! 

 Elke maandag AVOND verwennen we onze gasten met een  surprise formule waarbij de 2 peroon de helft van de menu betaalt. 

 

LUNCH-BUSINESS  

Lunchen in stijl.   39.5 euro pp.  Glas crémant de Limoux brut inbegerpen* (twv 10 euro)

Op maandag & vrijdag tijdens de middag. Ook als het snel moet gaan.

* omruilen voor een ander aperitief : 5 euro suppl. pp

LA GRANJA 4 MENU 

LA DOUCE FRANSBEKE*

Menu vanaf 10 Dec.

De La Granja menu is een populaire formule, reserveer daarom voldoende op voorhand. MENU VOOR GEHEEL HET TAFELGEZELSCHAP.   INTOLERANTIES....CONTACTEER ONS OP VOORHAND anders zijn we genoodzaakt  een supplement aan te rekenen. 69 euro pp

De "La Douce Fransbeke menu" is dezelfde menu + de extra  gerechten met een sterretje  * 89 euro pp

 

Amuses / bites, tapas, fingerfood, Appetizers......welkom

----------

Gillardeau oester / tobiko - kefir- nori snack*

Ganzenlever bereidingen Upignac /  

- Tartelette met lever ganache - vijg - Porto - klaverblad

- Ferrero Rocher van ganzenlever - gold paper

- Ganzenlever "donut" - rode ui - pruimbiet - roodloof

- Filo hoorntje - ganzenlever appel espuma - amandel *

Zeven anjers - zeven rozen  / Zeg het ..........of eet het met een bloemetje

- huisbereide ice tea op bais van rozen en bloementhee + macaron van anjers met rozen en vlierbloemgel

----------

Sashimi tonijn /

-tataki - Bergamot granita - clementine ponzu - bonito flakes - "Hollandaise van wasabi" 

- tartaar & tonijn "pastille" - tonijn spongecake met langoustine poeder - limoen cress

----------

Langoustine  bisque*

-----------

Dieppe coquille /  

- Aardpeer - kroepoek van de koraal - lelie - hazelnootstructuren -grondwitloof - Maldonado Ibericokruim

- dashi meringue, coquille carpaccio - soja -zwarte knoflook - gepekelde enoki - zeewier& alg *

------------

Patata Brava cracker / gazpacho gelei van kerstomaat -scheermes - mayo van de beste ansjovisjes

----------

Guilvinec langoustine / schaalgebakken - koolrabi - chilli cress - dashi vinaigrette - wagyu canneloni - radijs*

----------

Lokaal hertenkalf of ( Anjou duif )

De Bouvrie boerderij - boutfilet - mini pastinaak bereidingen - karkassenjus & Port- aardappel milles feuilles 

-----------

Brakelrum bon bon - ananas 'osmose' - witte chocolade mango ganache - rijstpap 

Brakelbos "wandeling" dessert / mokka en alles eetbaar wat je in het `brakelbos tegenkomt *

 

 

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel