MasterSNACK, tapa, fingerfood, amuses.......

Ferrero Rocher  ganzenlever /  hazelnoot, amandel, cacao boter, "zilverpapier"

Brebis de Brakel /  Ruby bon bons - rode biet - schapenkaas crèmeux - Port - slangenradijs bloem 

 Zuid Franse Olijven / krokante maistortilla - Vermouth olijven bon bon - Cevenne ui - basilicum

Patata Bravas 'nieuwe stijl' (krokant aardappel) /kabeljauwlever mayonaise - scheermes - aioli  

Maldonado Iberico (pata negra) / charcuterie & chips, gazpacho crème zebratomaat 

Wafeltje pruimbiet / mini eendenlever 'donut'  - Oosterschelde paling - sjalot parel

Gillardeau oester / kiwi - koko -kefir - yuzu

Flower power /

ice tea van zonnebloemen, vlierbloemen...... + anjer macaron, rozengel 

Voorgerechten

Schotse zalm tataki

crème van cheesecake & kefir  - ponzu - soja parels - gepofte nori kroepoek -  sesam

Langoustine Guilvinec

Daikon wagyu cannelloni - hazelnoot - dashi  - gefermenteerde zwarte look - katsuobushi

Noordzee krab & King krab (3 tapasjes )

- nori hoorntje, king krab salade-zure room

- bombe, krabgelei -dille

- Winterprei soepje - vanille - duizendblad olie

Hoofdgerechten

Anjou duif / karkas gegaarde filet, zandwortel-butternut toffee-eekhoorntjesbrood, bon bon en kroket vd boutjes

Zeebaars & inktvis / gebakken - paella nero crème - sucrine - beukenzwam -  inktkroepoek 

Hertenbout gebraad / boerderij De Bouvrie - klassieke garnituur 

 

Desserts & Nagerecht

Dame blanche / Tahiti vanille ijs (home made), chocolade decorations van onze huispatisier 13 euro

Kaas / gerijpte kazen (kaasmeester De Bie)  16 euro 

Geflambeerde pannenkoek / Brakelse sinaasappel limoncello  14 euro

Verwen pannenkoek Maison / suikers, seizoen fruit, slagroom  7 euro 

Seizoen dessert / vd menu ( 2pers.) 12 euro

Rustiek Opbrakel appel ijs (naar een recept van J. Roca) 15 euro

 

MARKT MENU 

euro 55 pp- Uitgebreide hapjes,  tapa,  amuses, fingerfood, bites  + Hg + dessert 

(niet op zaterdagavond )

 

'MONDAY SURPRISE DINNER'= 2 helft vd prijs

Per koppel : 65 euro voor de eerste persoon.  2 de persoon -MENU- aan helft van de prijs, ! 

 Elke maandag AVOND verwennen we onze gasten met een  surprise formule waarbij de 2 peroon de helft van de menu betaalt. 

 

LUNCH-BUSINESS  

Lunchen in stijl.   39.5 euro pp.  Glas crémant de Limoux brut inbegerpen* (twv 10 euro)

Op maandag & vrijdag tijdens de middag. Ook als het snel moet gaan.

* omruilen voor een ander aperitief : 5 euro suppl. pp

 

LA GRANJA 4 MENU

POPULAIRE FORMULE, MEEST GENOMEN. MENU VOOR GEHEEL HET TAFELGEZELSCAP.

RESERVEER DAAROM VOLDOENDE OP VOORHAND. Contacteer ons op voorhand inzake intoleranties....

65 EURO PP

amuses / bites, tapas, fingerfood......welkom

----------

Fererro rocher / ganzenlever- zilverpapier-hazelnoot-cacaoboter

Zeven anjers - zeven rozen  / Zeg het of eet het met een bloemetje

----------

"Cut the krab"

- King krab - nori hoorntje  - zure room - poeder van limoenblaadjes

- King krab -winterprei - vanille - zeebanaan 

- Noordzee krab - bombe - krab gelei - dille

----------

Schotse zalm tataki / kefir soja cheesecake crème- bloesem Oost Indische kers - ponzu -shimiji -katsuobushi

Aardse smaken : de Herfst laat zijn eerste blaadjes vallen / Granny Smith - roodloof - ganzenlever  donut - wilde gerookte paling

----------

Noordzee kabeljauw 

Patata Brava cracker - gazpacho gelei van kerstomaat -scheermes - mayo van kabeljauwlever -aioli

Zeebaars 

'black' - inkt - paella nero - trompettes de la mort - inkt papier - inkt kroepoek crumble

----------

Anjou duif (of Brasvar varkensfilet of pluma)

karkasgegaarde filet - bombe & kroketje vd boutjes - butternut toffee-eekhoorntjesbrood - zoete aardappel

Ananas

Brakelrum bon bon - ananas 'osmose' - witte chocolade mango ganache - rijstpap ............

 

LA DOUCE "FRANS (Beke) MENU"

Fine dine "tapas" menu.  De menu wordt per tafel geserveerd.  89 euro pp.  Dezelfde menu als La Granja 4 met +

- Gal.inktvis bij de Noordzeevis

- pata negra hammousse, kwartelei, kroketje chorizo Iberico-chorizo crisp

- Langoustine Guilvinec, dashi-daikon Wagyu cannnelloni-gefermenteerde look

- Noordzeekrab, mierkswortel karnemelk- duizendblad olie

- extra chocolade dessert

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel