LUNCH

49 eruo pp

Huisaperitief (+ huisbereide amuses.......), waters, koffie/verse thee (+ uitgebreide mignardises ) inbegrepen.  Reserveer vroegtijdg voor deze formule. 

 U kan in ons restaurant op maandag en  vrijdagmiddag terecht voor een VERWEN LUNCH. Wij respecteren daarbij uw tijdskader. De lunch bestaat uit 4 gangen aan € 49 pp. Aangepaste wijnen 8.5 euro per glas te bepalen op uw RITME.

 

MENU 'GEZELLIGHEID'

  45 - 65* euro pp 

Uitgebreide hapjes, tapas, amuses, bites, fingergood........ + VG 1 + VG 2 +  HG + dessert

(Zie La douce Fansbeke MENU hieronder voor meer details of gerechtjes die geserveerd worden in deze menuformule)

 

LA GRANJA 4 MENU

 79 euro pp

(Zie La douce Fansbeke MENU hieronder voor meer details of gerechtjes die geserveerd worden in deze menu)

 

 BELEVENIS MENU

" Essentie van seizoen, smaak, nuances & structuren in fine dine "tapas"

Aangepaste wijnen mogelijk "per gang" of "op uw ritme"  Laat u verrassen door onze gastvrouw/sommelier.  Deze menu enkel op vrijdagavond, Zaterdagavond, Zondagmiddag. 105 - 135*  euro pp

Bites, fingerfood, amuses.......... / er groet iets aan de boom 

Olijven  /  een teken van welkom, een teken van gastvrijheid - 4 variaties, 4 structuren

Grijze garnaal  /

-Grijze garnaal, pastinaak, garnaal Hollandaise,  scheermes, citrusafrikaan

-Bloody Mary, 'smoking' verrassing 

-Viskoekje op basis van gedroogde garnaalpellen

grijze garnalen cake

King krab / 

nashipeer, koolrabi, paling, clémentine ponzu, wasabi a la minute, kruisdistel oesterzwam chip

Gillardeau oester  / *

- Granny Smith structuren, komkommer, Brakelgin, Bernagie, Jalapeno 

- oester cake, ansjovis mayonaise, oestergel

Anjou duif / 

-Eendenlever, verjus, gefermenteerde druif, red meat radijs, Begonia

-Tartelette, eendenlever granité, ganache, koffie, pruimbiet

Cancalle coquilles (Bretoens) / 

- gefermenteerde bloemkool, fingerlime, Kalamansi, hazelnoot tuile 

Handgedoken coquilles (Noors) / 

Roscoff ui structuren,  amandelmelk, Pata negra crunch, zilverui, mini prei

Bretoense langoustine  (Signature)  /  **

- bisque

- carpaccio, passievrucht ceviche, goudsbloem, flan langoustines, pimpernel 

 -gebakken, duindoornbes, zandwortel, butternut structuren 

Rendier Noors /

filet, pastinaak chips, knolselder, karkassenjus & Port, truffelespuma, cantharel

Kazen /

De Bie,  kaas affineur, zorgzaam gerijpte & artisanale kazen

De Opbrakel peer valt niet ver van de  Opbrakel appelboom

pana cotta,  kardemon, perenyoghurt ijs a la minuut, amandel structuren

 BIJPASSENDE WIJNEN (OP UW RITME OF VOLGENS UW VOORKEUR) : 

Domaine Roux, Chardonnay

Edmond Rentz Riesling Grand Cru

Vigne de Nicole, viognier-Chardonnay

Nivarius, tempranillo blanco

Bellingham, chenin blanc

Gran Leirina, Albarino

Tenuta Santa Giacomo e F., Fortecolo Rosso

E. Rentz, Gewurtztraminer

Monbazillac, Sauvignon blanc-Sémillon-muscat

 

 

 

'MONDAY SURPRISE DINNER'= tweede helft vd prijs

 69 euro voor de eerste persoon.  TWEEDE  persoon = MENU aan helft van de prijs, !

Elke maandag AVOND verwennen we onze gasten met een  surprise formule waarbij de tweede persoon de helft van de menu betaalt. Op maandagavond enkel deze formule beschikbaar.

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS :  voor AFWAS, ZAAL, KEUKEN......

 

CULINAIRE 'TAPAS' 

Op zondag middag vanaf 16 uur op ons "chill out  terras" of via reservatie voor andere dag.  Trendy culinaire hapjes to share or not to share onder vrienden.  Reserveren is aangewezen op zonnige dagen of voor groepen.  Dank U. 0498288172  

 

 

 

 

KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER 

Reserveer hier je tafel