Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord
KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord
Vrijdag avond & Zaterdag avond : aanvang tussen 18 uur en 19 uur graag. Zondagmiddag vanaf 12.30 uur. Wij zijn op zoek naar afwassers. Goede verdienste !!
Indien u allergieën heeft, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. Wij kunnen het menu enkel aanpassen op allergieën van medische aard. Het is voor ons moeilijk binnen een menukeuze grote wijzigingen aan te brengen aangezien dit juist ons concept is. Veganistisch gaat niet ! Vegetarisch eten kan beperkt, maar het is niet de bedoeling onze hoofdmenu's volledig vegetarisch aan te bieden of alle gerechten binnen een menu te vervangen.
Deze pagina :
A la Carte
Menu Gezelligheid (introductie menu)
Belevenis menu
Lunch
La Granja 4 menu
Maandagmenu aan halve prijs (2 de persoon)
VG
HG
“Lunchen” bij la Granja 4 en tevens bij onze chef, MASTERCOOK Stefan Van Paemel, (die sinds 2023 met veel trots deel uitmaakt van de "The MASTERCOOKS OF BELGIUM, top van de Belgische gastronomie ) is een heuse mini beleving.
U zal zelf kunnen vaststellen wat wij allemaal serveren voor die prijs. Het begint al met een waaier aan huisbereide hapjes (fingerfood, amuses, soep/bisque/bouillon…..). Aansluitend culinair VG - culinair HG. 45 euro. Drukke formule op Maandagmiddag en Vrijdagmiddag. Boek voldoende op voorhand.
(Introduction Menu ) Niet op Zat. Een gezellig speels menuutje "prijs - kwaliteit" met de focus op goede producten en seizoen. Zie belevenis menu hieronder voor meer details of gerechten van 't moment.
59 euro (uitgebreide hapjes, mini VG, HG, mini dessert)
79 euro (+ tweede VG + tweede dessert )
Essentie seizoen, smaak, nuances, structuren in fine dine gerechten.
Aangepaste wijnen mogelijk "per gang" of "op uw ritme". Laat u verrassen door onze gastvrouw/sommelier. Deze menu enkel op vrijdagavond, Zaterdagavond, Zondagmiddag.
Taco-mais-popcorn-citrusafrikaan
Olijven-structuren-bereidingen-variaties
Blond vee (Galicïe) -bon bon-carpaccio-gedroogd-gelakt-bouillon
Gambero Rosso-inkt kroepoek-zwarte aioli
Gillardeau-gepofte gele bietboter-yuzu kosho
Blauwe kreeft-pikante wortel-karnemelk
Bleufin tonijn, tartaar, Maracuja ponzu-nashipeer- bonitocrisp
Bleufin tonijn (tataki)-wafeltje, avocado-wasabi
Bleufin tonijn 'rilette'-Bergamot-OI kersenblad
Oosterschelde paling-Vichyssoise-hazelnoot
Hamachi-Gillardeau-kokos-kafirlimoen
Lijnzeebaars-gefermenteerd witte aspergefoam-lamsoorflan
Kafs 'dikbil' (filet & stoofpot), sjalot structuren-groene asperges-morilles
Koningskruid pana cotta-munt-witte aardbei mousse
Rabarber-hibiscus-Lambada aardbei-Ruby chocolade
Meest genomen formule. Geef de chef carte blanche. Een culinaire wandeling doorheen onze keuken, ons seizoen, onze tuin...85 euro. (Zie BELEVENIS MENU voor meer details of gerechtjes in deze menu)
voor de eerste persoon. TWEEDE persoon = MENU aan helft van de prijs, !
Elke maandag AVOND verwennen we onze gasten met een surprise formule waarbij de tweede persoon de helft van de menu betaalt. Op maandagavond enkel deze formule beschikbaar.
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS : voor AFWAS, ZAAL, KEUKEN......
Op zondag middag vanaf 16 uur (tot sluit, ci. 19.30 uur) op ons MOOI terras met vergezicht over de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. Heerlijk vertoeven in een Provençaalse droomterras waar u volop tot rust zal komen. Trendy culinaire hapjes (tapas) to share or not to share. Creatieve pannenkoeken bereidingen. Reserveren is aangewezen. Dank U. 0498288172 . Voor wandelaars, fietsers, terrasgenieters, kortom : boerenbuiten levensgenieters........
KIES EEN GASTRONOMISCH MENU EN RESERVEER HIER