CONTACT

Restaurant La Granja 4 is gelegen in Fransbeke 4, 9660 Opbrakel.
Tel: 0498/288172

mail : lagranja4@yahoo.com 

Reservaties,  algemene of  meer specefieke vragen  of INFO allerhande : zie link ONDERAAN deze pagina. Contacteer ons gerust. 

LEVERANCIERS - VERTEGENWOORDIGERS : enkel via afspraak.

 

OPENINGSUREN

Gastronomisch restaurant : 

Ma : 12 tot 15 uur - 18 tot 23 uur (keuken 22 uur)

DI :  12 tot 15 uur - 18 tot 23 uur  (keuken 22 uur)

Woe : gesloten 

Donderdag avond : gesloten ( tenzij PRIVE voor GROEPEN, enkel via AFSPRAAK, min. 14 dagen op voorhand vast te leggen)

Vr : 12 tot 15  uur - 18 - 23 uur ( keuken 22 uur - bar 24)*

Za : 17 uur  tot  24. uur ( keuken 22 uur - bar 24 uur, laatste drank bestelling 24 uur)*

Zo : 16 uur tot 24. uur  (keuken 22 uur - bar 24 uur, laatste drankbestelling 24 uur)*

* openingsuren kunnen wijzigen volgens bezetting.  Voor menu's, tapas of a la carte  is aan te raden om te reserveren via ons on- line reservatie systeem op de HOMEPAGE. Gelieve niet te bellen omtrent reservaties.

 

 

 

OVERNACHTINGEN IN DE BUURT 

B&B HET STILLE GENOEGEN (op wandelafstand van bij ons)

Tel : 0478.40.04.51

www.hetstillegenoegen.be

Charme B&B in landelijke, rustieke stijl  met  een  uitermate mooie tuin(en) én op wandel afstand van ons restaurant/loungebar.   Een gerestaureerde hoeve die haar authentieke karakter heeft weten te behouden.  Hier hangt een cosy & huiselijke sfeer.  Tot rust komen, ontspannen......genieten ga je hier zeker doen.  Mooie ingerichte kamers voorzien van alle comfort.  Bij goed weer gezellig buiten  uitgebreid ontbijten met zicht op de heuvels van De Vlaamse Ardennen en de natuurpracht van Pays des Collines. Vergeet ook zeker het cafeetje niet van de B&B.  Oergezellig met salon en openhaard.   Eigenaars zijn zeer attent, super sympathiek en uitermate gastvrij. Topper in de streek. Kortom : het ideale adresje voor wie graag de natuurpracht van de  Vlaamse Ardennen bezoekt met zijn vele fietsroutes en wandelwegen. 

 

EXCLUSIEVE BED & BREAKFAST  DE BRAKELHOEN ( 3.8 km van ons gelegen)

tel : 055.42.00.86

www.debrakelhoen.be

Een 5 sterren B&B ?  Ja het bestaat.  De luxekamers hebben de namen van de Brakelse deelgemeenten. Onderdompelen in elegante luxe en comfort  noemt men dat.  Indrukwekkend landhuis  bestaand uit natuurlijke materialen en geleemde muren brengen je zowel rust als magie tergelijkertijd.  Een chef is altijd op zoek naar streekproducten en zelfs ja : dit hebben ze ! Wat dacht je van Brakelgin, Brakelrum of advokaat ?  Eén voor één zorgvuldig samengestelde producten met ingrediënten uit Brakel. Als je hier verblijft, vergeet dan niet  het luxe buitenzwembad uit te proberen met comfortabele lounge ligbedden errond.  De haagjes, buxusplanten en sierplanten in de tuin  maken het allemaal nog indrukwekkender.   Vergeet ook de Flamant decoratie winkel niet die zich bevind in een zijvleugel van deze droom B&B. De sympathieke eigenaars  Hans en Geert en Odieltje (de hond)  zullen je met open armen ontvangen en er alles aan doen om u te verwennnen. 

 

Domein - B&B Sint-Bartel 

tel : 054 25.75.25. (Gsm : 0473.28.99.04)

www.sintbartel.be ( op 10,4 km gelegen van ons restaurant)

Deze statige  en luxueuze B&B (op een domein van 3.5 ha met gratis parking) is ondergebracht in een heus kasteel die rond  1850 werd gebouwd. Het "beneden kasteel" in de volksmond  bevind zich tussen Goeferdinge -dorp en Zarlardinge (deelgemeenten van G'bergen). Rond de jaren 1950 kreeg het kasteel een heel andere bestemming en werd het een vakantiehuis. Vandaag de dag  stellen de eigenaar(s)  zich zeer gastvrij open  en zeker  ook naar kinderen toe.  Uitgebreid luxe ontbijt buffet met  tal van lekkere streekproducten en bubbels.  Ook wie hier niet verblijft kan gerust na reservatie ontbijten en genieten van al dat lekkers. Zuiders gericht terras met uitzicht op park : een "must do" bij goed weer.  Een gemeenschappelijke zithoek in het kasteel doet je zo wegdromen bij een  goed boek met een  lekker glaasje wijn. Of  gewoon socializen ?   Ruime kamers voorzien van alle comfort en luxe. Er zijn 2 luxe-suites van meer dan 80 m2 gemakkelijk te bereiken via lift.  Diverse leefruimtes in het kasteel worden terbeschikking gesteld als feestzaal / seminariezaal  tot 50 personen. Volgens seizoen zijn er ook diverse acties.  Dus na een heerlijk tochtje op de fiets, en de muur van Geraardsbergen te hebbben beklommen  zal u hier  echt tot rust komen én  genieten én ontspannen.

 

B&B  DE GROENE WEG (gastenkamers en 'pods camping')  (2.9 km van ons restaurant)

Tel : 0473/86.35.12

www.degroeneweg.be

Rustig en groen gelegen B&B in een charmante  gerenoveerde vierkanthoeve waar men de respekt voor de natuur heeft weten te behouden. Ook in de materialen van de hoeve.  Weilanden er rond en boomgaarden maken het nog specifieker.  Gezellige "Pods camping" naast de B&B met bedden gerief inbegrepen en centrale pic nic plaats. Ontbijt manden kunnen hier zelfs besteld worden.  En dit allemaal  op steenworp van het centrum van  Brakel.  De  sympathieke eigenaars Annette en Pieter waren heuse globentrotters en hebben al mooie stukjes van de wereld gezien. Vooral dan Indonesië. Ze zijn met zo een locatie (kan moeilijk anders) ook  fervente fiets en wandelaars. Zin in een "colletje" als fervente  fietser ? Vraag dan gerust meer uitleg aan de eiganaars, ze kennen er heel veel van !  (Staat trouwens ook op de site) Wat typeert aan deze charmante 3 sterren B&B is dat de 4 kamers rond een centrale beschutte super gezellige  binnenkoer liggen.  Alle comfort is hier zeker aanwezig. Neem beslist een kijkje op de site van deze B&B, de kamer types staan er zorgvuldig uitgelegd voor wie meer specifieke info wil.  Het ontbijt is hier super en ja,er komen zelfs 'home made' producten bij te pas. Wil je even uit de dagelijkse sleur en stress ?  Dan zit of lig je in een geweldig bed hier op de juist plaats.