******Take away op Vrijdag, Zaterdag, zondag, maandag******

Geef uw bestelling  VROEGTIJDIG door  via -sms : 0498288172 of mail : Lagranja4@yahoo.com

SEIZOEN MENU

vanaf 2 pers.  55 euro pp

5 fine dine bereidingen volgens seizoen / contacteer ons voor meer info.

 

KERST AVOND - OUDEJAARS AVOND MENU

In de week van kerst, Oud & Nieuw jaar serveren we zoals gewoonlijk éénzelfde 'prijs kwaliteit' LUXE menu met alles erop en eraan.  U kan reserveren tot 17 December.  Deze menu wordt ook nog geheel de maand Januari geserveerd. Menu vanaf 2 personen.

SCHOTSE ZALM /  inzout gegaard- heesecake -kefir crème, ponzu, katsubushi chips, soja parels

BRETOENSE KREEFT / open ravioli, koolrabi, duizendblad olie, slangenradijsbloem, zeebanaan 

DIEPPE COQUILLES / vers uit de schelp, en terug in de schelp, overgoten met een klassieke sausje

HERT / HINDE filet / boerderij De Bouvrie, peterselie wortel, knolselder, zilverui, karkassenjus met Port

DESSERT /  ons beste verfrissende dessertje van het afgelopen jaar.

KOFFIE / huisbereide dessert mignardises

65 euro pp

EXTRA' S

FINGERFOOD - BITES - MIDDLE - TAPAS - BIJGERECHTEN 

- bon bons van Brebis de Brakel ( belegen schapenkaas) (Ruby chocolade ) 6 stuks 16 euro

- gebakken langoustines Guilvinec "naturel", Pata negracrème, butternut, clementine  35 euro 

-gebakken rode  Palamos gamba's, kervel lookboter 35 euro (7 stuks)

- "Ferrero rocher" van ganzenlever (Upignac-Perigord traditie) hazelnoot - cacaoboter 6 stuks 21 euro

- Pata negra (fam. Maldonado) ham 25 euro 

- Wagyu rund (kogelbiefstuk) carpaccio, mierikswortel crème, beukenzwam (vanaf 2 pers.) 19 euro pp

- Gillardeau holle oester, koko limoen ceviche jus, yuzu parels, kiwi gel (dagprijs) (vanaf 12 stuks)

- Zeeuwse platte oester (0000) ''naturel" (dagprijs) ( vanaf 6 stuks)

- klassieke ganzenlever terrine (sous vide gegaard met Calvados, Oude Port) 20 euro pp

- Kingkrab & Noordzee krab duizendblad olie, karnemelk, king krab op krokante "Patatas Bravas" 25 euro

- carpaccio Dieppe coquilles, wilde gerookte paling, soja parels, bieslook 25 euro 

- Onze Gentse kop (Iberico varkenswang, pluma, presa & botifarra) rode ui confit 17 euro pp

- klassieke cocktail, Bretoense kreeft 25 euro

- bisque van schaaldieren ( een 30 jarig huisrecept) 15 euro pp

 

 

 AFHAAL 

Bestel vroegtijdig 

M A S T E R  S N A C K   -  T A P A  -  F I N G E R F O O D 

Ferrero Rocher  ganzenlever /  hazelnoot, amandel, cacao boter, "zilverpapier"

Brebis de Brakel /  Ruby bon bons - rode biet - schapenkaas crèmeux - Port - slangenradijs bloem 

 Zuid Franse Olijven / krokante maistaco, 'donut' van olijven & Vermouth - Cevenne ui   

Maldonado Iberico (pata negra) / charcuterie & chips, gazpacho crème zebratomaat 

Wafeltje pruimbiet / eendenlever ganache - eendenlever maag - wilde gerookte paling - sjalot parel

Zeekat / tempura - kruim van vitelotte aardappel - 'hang op' tartaar  - inktvis  bon bon 

Italiaanse olijven / passie vrucht & Zeeuwse oester vulling - oesterblad

 

K O U D

IGanzenlever terrine (huisbereid - sous vide) / klassieke garnituur  20 euro 

Wagyu rund, carpaccio to share, zwarte look vinaigrette,  mierikswortel  39 euro

Secreto N° 7 rundham entrecote : gekruid, gerijpt, gedroogd) 35 -50 euro

Bretoense kreeft / in cocktail  

W A R M 

"Stoverij" Varkenswang & pluma (nek) / eierdooier zwam + aardappel buikspek 'lasagne' OF Pommes fondant (volgens beschikbaarheid)  29 euro

Varkenswang Iberico / gelakt -  aioli - krokante pata negra   30 euro

Rode reuze garnalen (gamba) / tuinkruiden - look - Sherry 29 euro

Gambero Rosso / wilde  rode gamba - naturel gebakken - fleur de sel  50 euro - 90 euro

Paella maison  klassiek  / bomba rijst - kreeft enz.......vanaf 2 pers.  35 euro pp ( enkel verkrijgbaar in het mosselseizoen)

Vol au vent / Liimousin kalfs hartzwezerik + gebbakken filet pur  39 euro pp - vanaf 2 pers

 

Huisbereid ijs 

Het ijs wordt door ons gemaakt en gedraaid volgens traditie en kennis.   Dit zijn geen ijs preparaten (poeders om te mengen met water of melk) maar ijs samenstellingen in-huis-bereid met  VERSE boerderij melk, eieren, room,wei enz......

Klassiek VANILLE IJS : 'gold' vanille bourbon Madagaskar 12  euro / L

Klassiek VANILLE IJS : met Tahiti of Veracruz vanille 17 euro / L 

Ijs van Opbrakel appels naar een recept van de Roca familie  17 euro / L